Nu tijdelijk geen verzendkosten!

Wat is een Cake Smash?

Een cake smash is een populaire trend die steeds meer populair wordt bij ouders die de eerste verjaardag van hun kind willen vieren. Het is een unieke en leuke manier om deze speciale dag te markeren en te herinneren. Een cake smash fotoshoot is een fotoshoot waarbij een kind wordt gefotografeerd terwijl het een taart eet en speelt. Dit maakt de foto’s onvergetelijk en geeft ze een extra dimensie.

De geschiedenis van de cake smash dateert terug tot de jaren 20, toen de eerste verjaardag van een kind vaak werd gevierd met een taart. Ouders namen foto’s van hun kind terwijl het een taart at, maar deze foto’s waren vaak niet professioneel genomen. In de afgelopen jaren is de cake smash fotoshoot steeds populairder geworden en worden deze foto’s nu vaak professioneel genomen door een fotograaf.

Om een succesvolle cake smash fotoshoot te houden, is het belangrijk om een aantal dingen in overweging te nemen. Ten eerste is het belangrijk om een professionele fotograaf te kiezen die ervaring heeft met cake smash fotografie. Ten tweede is het belangrijk om de juiste locatie te kiezen voor de fotoshoot. Dit kan binnen of buiten zijn, afhankelijk van uw voorkeur. Ten derde is het belangrijk om een aantrekkelijke en unieke taart te kiezen voor de fotoshoot.

Bij Cakesmash.nl bieden wij een prachtige collectie van cake smash versiering aan om uw fotoshoot compleet te maken. Onze versiering is speciaal ontworpen voor deze gelegenheid en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bekijk onze collectie en maak uw cake smash fotoshoot onvergetelijk.

× Stel je vraag via whatsapp