Nu tijdelijk geen verzendkosten!

Smashing Success: De groeiende populariteit van de cakesmash trend in Amerika

De cakesmash is een fenomeen dat al enige tijd in Amerika aan populariteit wint. Het idee is simpel: op de eerste verjaardag van je kindje krijgt het een kleine taart voorgeschoteld, en mag het kindje zich uitleven en de taart naar hartenlust versieren. Het resultaat is vaak hilarisch en levert schattige foto’s op die ouders graag delen op sociale media. Maar waar komt deze trend vandaan, en waarom is het zo populair geworden?

De cakesmash heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten en begon als een leuke manier om de eerste verjaardag van een kindje te vieren. Ouders willen graag dat de eerste verjaardag van hun kindje bijzonder is en een blijvende herinnering vormt, en de cakesmash biedt hiervoor een perfecte gelegenheid. Door het kindje een kleine taart te geven en deze op een leuke manier te versieren, ontstaan er schattige en grappige foto’s die ouders koesteren als aandenken aan deze bijzondere dag.

De populariteit van de cakesmash is de afgelopen jaren enorm toegenomen, mede dankzij de opkomst van sociale media zoals Instagram en Pinterest. Ouders delen graag foto’s van hun kindjes op sociale media, en de cakesmash biedt hiervoor een perfecte gelegenheid. De foto’s zijn schattig, grappig en uniek, en vormen een blijvende herinnering aan de eerste verjaardag van het kindje.

Voorbeelden van Cakesmash artikelen

Maar de cakesmash is niet alleen populair onder ouders. Ook fotografen en taartbakkers hebben de trend omarmd en bieden speciale cakesmash fotoshoots en taarten aan. Fotografen weten precies hoe ze de cakesmash in beeld moeten brengen en hoe ze het kindje het beste kunnen laten poseren, terwijl taartbakkers de mooiste en lekkerste cakesmash taarten maken die perfect zijn voor deze gelegenheid. Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer ouders kiezen voor een professionele cakesmash fotoshoot om de eerste verjaardag van hun kindje te vieren.

Maar waarom is de cakesmash zo’n populair fenomeen geworden? Een belangrijke reden is dat ouders steeds meer waarde hechten aan ervaringen in plaats van materiële zaken. De eerste verjaardag van je kindje is een bijzondere gebeurtenis, en ouders willen graag dat deze dag op een bijzondere manier gevierd wordt. De cakesmash biedt hiervoor een perfecte gelegenheid en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel het kindje als de ouders.

Een andere reden is dat de cakesmash een leuke manier is om de persoonlijkheid van het kindje naar voren te laten komen. Geen enkele cakesmash is hetzelfde, en het kindje kan zich helemaal uitleven en zijn of haar eigen stijl en persoonlijkheid laten zien. Dit levert schattige en grappige foto’s op die ouders koester en delen met familie en vrienden, en die een blijvende herinnering vormen aan deze bijzondere dag.

Maar naast alle positieve aspecten van de cakesmash, zijn er ook kritische geluiden te horen. Sommige mensen vinden het verspillend om een hele taart te gebruiken voor een fotoshoot, terwijl anderen zich afvragen of de cakesmash niet te veel gericht is op het creëren van de perfecte foto’s in plaats van op het vieren van de verjaardag van het kindje. Ook wordt er wel eens kritiek geleverd op de commerciële aspecten van de cakesmash, waarbij ouders en fotografen soms flinke bedragen neertellen voor de perfecte taart en de beste fotoshoot.

Toch lijkt de cakesmash trend voorlopig nog niet te stoppen. Steeds meer ouders kiezen voor deze bijzondere manier om de eerste verjaardag van hun kindje te vieren, en er komen steeds meer creatieve varianten op de traditionele cakesmash, zoals themataarten en speciale fotoshoots in het bos of op het strand. De cakesmash mag dan een trend zijn, het is vooral een leuke manier om een bijzondere gebeurtenis te vieren en om blijvende herinneringen te creëren voor zowel het kindje als de ouders.

Al met al is de cakesmash hype in Amerika een bijzonder fenomeen dat steeds populairder wordt onder ouders. Het is een leuke manier om de eerste verjaardag van je kindje te vieren en om blijvende herinneringen te creëren. Hoewel er ook kritische geluiden te horen zijn, lijkt de cakesmash trend voorlopig nog niet te stoppen en zullen we nog veel schattige en grappige foto’s zien van kindjes die zich uitleven op hun taart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg direct €5,- korting op je eerste bestelling!

× Stel je vraag via whatsapp